2018. február

KELL-E NEKÜNK

MEGVÁLTOZOTT MUNKAKÉPESSÉGŰ MUNKAVÁLLALÓ?

megvaltozott-munkakepesseg-hrh 2018

Munkaerőhiány? CSR? Rehabilitációs hozzájárulás csökkentése?
Hangya Dóra HR szaktanácsadó, a SINOSZ munkaerő-piaci szolgáltatásvezetője beszél majd a lehetőségekről és a buktatókról.

2018. február 15.

Helyszín: MagNet Közösségi Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 96.

Idő: 15.00 – 19.00

Előadó:

Hangya Dóra

 HR szaktanácsadó, a SINOSZ munkaerő-piaci szolgáltatásvezetője

JELENTKEZÉS

Ma már számos pályázat kínál különböző elismerést, forrást azon befogadó munkahelyek számára, akik szemléletében kiemelt jelentőséggel bír az esélyegyenlőség, az akadálymentes munkahelyi környezet és az egyenlő bánásmódot szem előtt tartó diszkriminációmentes foglalkoztatás. A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása hozzájárul a munkaadói márka (employer branding) építéséhez és jelentősen meg is határozhatja azt. A megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatása gazdasági szempontból előny és racionalitás, de sokkal fontosabb lehet annak erkölcsi értéke, társadalomban betöltött szerepe, a szervezet fejlődésére vonatkozó pozitív hatása. 

A mindennapi gyakorlat azt mutatja, hogy az állandó jogszabályi változások tengerében nem könnyű az eligazodás. A workshop célja a tájékoztatás, információ nyújtása a megváltozott munkaképességű és a fogyatékossággal élő személyek foglalkoztatásával kapcsolatban. Számítunk azon vállalatok képviselőinek részvételére, akik úgy érzik, hogy a társadalmilag felelős gondolkodás vállalati kultúrájuk értékes eleme. Bíitatunk mindenkit a részvételre, hiszen nincsenek rossz kérdések, csak megoldásra váró helyzetek

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close