CÉGBEMUTATÓ

A DGS Global stratégiai menedzsment és HR tanácsadó vállalkozást nagy tapasztalattal rendelkező magánszemélyek alapították 2006-ban.

Az elmúlt években komoly szakmai hírnévre tettünk szert. Cégünk nevéhez fűződik több mint húsz országos kutatás és felmérés, több mint 5500 szervezet részvételével. Tizenhat országos konferenciánkon és rendezvényünkön 250 előadót és több mint 1500 résztvevőt láttunk vendégül. Egyik kiemelt projektünk az egyedülálló, saját fejlesztésű módszertanon alapuló országos HR Benchmark Felmérés. A mindennapokban számos iparágat ismerő szakértő csapatunk több száz hazai munkáltató gyakorlata alapján, saját és nemzetközi kutatásokra alapozva tud segítséget nyújtani partnereinknek a hatékonyságnövelésre fókuszálva a vezetés, szervezetfejlesztés, stratégiai tanácsadás , a konfliktuskezelés és a humánerőforrás-menedzsment területén.

Tevékenységünk jóval túlmutat a klasszikus tanácsadáson. Küldetésünknek tekintjük a HR szakma széles körű tapasztalacseréjének megteremtését, a szervezeti és üzleti hatékonyság növelését, valamint a hazai társadalmi-gazdasági szférában az emberierőforrás-menedzsment elismertségének és stratégiai szerepének elősegítését.

A DGS Global 2013. évben mind tulajdonosi szerkezetében, mind a működésében megújult. A jól működő tevékenységek – kutatás, coaching kutatás, HR fejlesztés – megtartása mellett 2014-ben elindult HR HORIZON című kezdeményezésünk, amely előadások, workshop-ok szervezésével segíti a HR szakemberek szakmai elmélyülését.

Célunk az, hogy olyan termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk, amelyek elérhetőek a nagyvállalatok mellett a kis- és középvállalkozások számára is.

ELÉRHETŐSÉG

szervezet-fejlesztes

%d blogger ezt kedveli:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close